Dagens måndag.



Har min nya röda klänning på mig. Den ser inte röd ut, men det är den. Den är köpt på Gina som också mina leggings är. Och den blommiga kjolen. Så idag har jag kläder som nästan bara är från Gina. Den enda som inte är det är det svarta linnet som är köpt på JC. Haha

Stan osv

Nu är jag hemma igen. Har vare borta ända sen fem i 2. For ju till stan. Köpte lite grejer, 1 armband, hårinpackning, ögonkreme, nagellack, mascara. Det var det. Lite nödvändiga saker. Vi for hem med kvart över 5 bussen och då vi var hemma så ringde jag till Julia, så jag for till Ewe och var där med dom. Det var kul. Julia hade tappat sitt halsband under bron. Haha klant!. Sen så for vi på Ica och handlade lite grejor, smulpaj bla. Smarrit. For hem vid kvart över 10,. Och vid ankdammen så mötte jag Lisa och Cissi. Så jag hängde med dom ett tag. Sen så komme en norsk. Han heter Fredrik så vi följde han till campingen. Där satt vi ett tag innan jag for hem för det var så mkt mygg.

Måndag.

Det finns faktiskt en nackdel med att ha samma storlek på kläderna. Speciellt om ens mamma tycker om ens kläder. Jo för då hamnar dom på henne och hon far iväg och jobbar.. Precis så är det idag. Ska ju till stan och hon hade tagit det blåa linnet och mina älsklingsskor.. Så nu vet jag inte vad jag ska ha för skor. Åhhhhhh..

Det var den soliga dagen. Nu regnar det också. Inte så mkt men det regnar. Vad hände med solen? Jag vill bara utomlans till nått soligt land. Nån som vill bjussa? Det här är verkligen inte min dag..

Vaknade klockan 11, var jäkligt trött men ville inte somna om. Gillar inte att vakna senare än 10 men så fick det bli idag. Ont i huvudet har jag också. Hur kommer det att bli på stan då? Bara för att jag ska ha vissa saker så kommer dom vell att vara slut. Ska köpa hårinpackning, en ny mascara och ett hallonrosa nagellack. That's it. Nu ska jag fota dagens outfit. Hörs om ett litet tag.


Min dag

Hur har eran dag vare idag? Min dag har varit blandad. Lite hit och dit. Men jag kan inte säga vad det är men. Filmen som vi såg hos Julia var sjukt kul. Den hette "Just friends". Se den. Det blev många skrattsmtunder. Haha =)
Vad ska ni göra imorgon då? Jag ska in till stan och köpa lite grejor. Inga kläder. Haha, har tillräckligt nu. Sen så vet jag inte vad jag ska göra på kvällen. Ska nog tjilla. Det var ett tag sen nu. Men jag ska iaf se EM-magasinet nu. Och övertala Julia att följa till stan imorgon. =)

YEEEEES!!

Mindre än en minut kvar nu. Spanien kommer att vinna!!! =)

Nu måste

spanien verkligen rycka upp sig. Första perioden var bra och nu i andra. Vad håller dom på med?!

Fotboll

Kom hem 8 minuter innan matchen började. Stressad. Men jag hann så nu sitter jag här i mamms och papps sovrum och ser fotboll. Go Spain.

Spännande match, men jag tycker inte att spanien spelar det passningsspel som dom kan ;( Hoppas att dom bättrar sig lite.


Jag sitter här och jag tror att jag är mer nervös än vad spelarna är! haha, =)


1-0 till Spanien! Och det var min älskling, Fernando Torres! =) Yeeeees, =)

Söndag.

Ikväll gäller det, Spanien vs Tyskland. Hejar ju på Spanien så klart. Vilket lag hejar du på? Men innan finalen så ska jag vara med Julia, Maja och Helle och se den sista av dom 4 filmerna som vi hyrde. Kommer inte ihåg vad den hette eller nånting. Men jag kan skriva om den sen. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på tills jag ska vara med dom. För jag har sett film. Bröllopsfixaren som går på tv ikväll, 3:an. Men fotbollen lockar mer. Tyckte inte att filmen var sådär jättebra. Menmen. Nu ska jag gå ner till köket och fixa mig nått att äta. Skriver sen ikväll. Det lär ju bli nått innlägg i halvlekspausen ;).


Dagens

jeans playsuiten från cubus och det gröna tubtoppslinnet från Gina, samt knälånga leggings också från Gina.



Gårdagens

Shopping kommer här.


   

Jeans shortsdress från Cubus, 124 kr.
Grönt linne/ högmidja kjol från Gina, 74,50 kr

En röd och en blommig klänning från Gina, 129 kr/st.

=)

Hallå. Märker jusn nu att min kära mobil håller på att dö. Den går inte att ladda :S Åh. Don't die!. Haha, iaf så har jag fotat kläderna som jag köpte igår. Nu ska jag bara vänta på att mitt nagellack ska torka så jag kan fota dagens outfit. Bilder kommer upp senare. Vet inte när, men nån gång då jag har lust!. Haha. Ska kolla lite nu på Gladiatorsandaler på tradera. Ha en bra dag ute i solen nu! =)

Söndag.

Komme hem från Helle alldeles nyss. Ska lägga mig ute och sola. För Äntligen har sommarvärmen kommit. Skriver då jag kommer in. Ska försöka ligg aute och pressa länge idag. Men får se hur länge det blir. Lär vell somna, men det vill jag inte, för jag vill kunna njuta av tiden som jag är alldeles själv hemma. Haha. Nu ska jag sola. Ses♥

Stan

Hoj. Komme aldeles nyss hem. Har ju vare i stan. På stadsfesten. Haha, lite kaotiskt, men allt löste sej ju. Vi tappade nämligen bort Helle och jag hade hennes mobil så vi kunde inte ringa till na. Men vi hittade hon till slut. He blev inga karuseller men lite shopping blev det. Visar imorgon för jag ska till Helle snart. Vi hyrde 4 filmer så jag, Helle, Erika, Julls och Majs ska se dom ikväll/natt. Så nu ska jag äta middag (!) Sen så ska jag dra till Helle. Skriver imorgon. ♥

Morgon

Hallå, Idag är det lördag och jag ska till stan. Det här inlägget blir inte nå långt då jag måste skynda mig. Sitter ock äter frukost och jag har inte gjort nånting så jag skriver då jag kommer hem.

kväll

Idag har jag absolut inte gjort nånting, så ikväll bestämmde jag mig för att jag ska lära mig spanska. Har några CD:s med "lär dig spanksa" som jag ska ta mig ann. Har ju hela sommaren på mig så ;) Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, har lite idée-torka. Haha.. Men imorgon ska jag iaf till stan. Ska på stadsfestivale. Kanske åka några karuseller. Får se hur det blir med den saken. Men troligtvis så blir det de! =) Haha. Nu ska jag se CSI. Sov så gott så får ni läsa imorgon. ♥

Haha, piinsamt.

Kolla bara på dom här klippen! =)

Gillar det här klippet starkt! Stackarn. Man kan bara inte sluta skratta åt det! =)
 

Lite nervös kanske? Men ändå lite småsöt :] =)


Det här klippet är ganska najs. ModoRöv!. Hahah.
 

Titta och Enjoy. = )

Dagens.

   

Dagens Outfit.

♥, Vitt linne från JC
♥, Vit stickad kofta från Gina
♥, Svart skärp taget av syster
♥, Guldigt ringhalspand från H&M 
♥, Jeanskjol från VeroModa
♥, Svarta leggings från H&M

Sommar.

Fy tusan vad jag längtar efter sommarn, och värmen framförallt. Varför ska det vara så här? Är vi dom enda uppe i norr som inte har värme? Vad har ni för väder? Här är det mulet och kallt. Skulle inte det här vara den varmaste sommarn på länge? Kanske var det bara i söder?? Ååååh, sommar kom tillbaka!! Vi saknar dig!. ♥

Fredag.

Idag är det fredag och jag vaknade för ett tag sen, kanske kring kvart över 10. Så jag har bara hunne äta frukost än. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, förutom att mamma, pappa och linnea är i Piteå. Linnea spelar Piteå summer games. Så jag trode att jag skulle få vara själv. Men icke.. Mormor är här.
Har inga planer inplanerade idag så får se vad som händer. Vad ska ni hitta på idag?

Nu fattas..

...Bara 2-0 till Spanien.


Det inte bara fattas. Det är just nu 2-0 till Spanien! Med 13 minuter kvar att spela av ordinarie. Det här tar spanien hem!



3-0 Underbart! Spanien till final! =)

Heja Spanien!

Säger jag bara! Vilket lag hejar du på?




Snygga eller vad?
 Han på första bilden är Cesc fábregas och den andra är Fernando Torres.





Spanien- Ryssland, 1-0 !!!!
Fyfaaan, Spanien det bästa laget!

blää..

Jag har 0 saker att göra! Det finns absolut INGET att göra i den här lilla hålan!.. Åååååh så arg jag blir.  Helle ska vi mögla ihop?


Dagens

Här kommer dagens somriga outfit trots det dåliga vädret.



Vitt linne, JC
Blommig marinblå kjol och marinblå tunika från Gina.
Svarta leggings från H&M.

Shoppingen,. (en anings sent)

Här kommer två bilder på det som jag shoppade när jag var på stan senast.



Marin blått/ vitt randigt linne från ModeCapris. 123 kr. Marinblå tunika från Gina. 129 kr.
Mamma köpte ju en jacka, som också var marinblå. Just nu är jag som inne i en marinblå fas. Men den går snabbt över.

Torsdag.

Hållå bloggen. Idag vaknade jag aningens sent.. Klockan stod nämligen på kvart över 11. Gillar verkligen inte att vakna så sent. Men jag får skylla mig själv. Idag har jag inte gjort nånting. Funderar på om jag ska cykla upp på kiosken och köpa lite godis till ikväll. Det är ju nämligen fotboll. Det är semifinal och Spanien möter Ryssland. Heja Spanien! Vi får vell se hur det blir med godiset. Hade också tänkt börja om med mina dagens outfit idag. Ska nog gå och ta lite bilder nu. Ses senare. 

Onsda.

Tandläkarbesöket gick jättebra. Ska fortsätta med gummibanden ett tag till innan dom kan tas bort, men efter det så är det lång tid kvar innan mina tänder blir raka :( Efter att jag var hos tandläkarn så for jag hem och tjillade tills ungefär 17.00 då jag for till SunTan och mötte upp JUlia och Ewe. Jag solade i 16 minuter, Ewe i 12 och Julia i 8. Hahah. Lite brun blev man iaf. Håller på att se fotboll just nu. Turkiet- Tyskland. Just nu står det 2-2 då Turkiet alldeles nytt kvitterade. Jag vet inte riktigt vem jag hejar på. Vem hejar ni på?


Här kommer bilder från Midsommar. Då kan ni också se vad jag hade för kläder på mig.

 Tur att jag är bra på att dra streck i paint.

Torsdag.

Idag är det ju torsdag. Ska till tandläkarn idag.. Ska kolla gummibanden, eller om tanden har flyttat sig.. Men det kommer att gå bra. Sen så efter maten så kommer Julia till me, vi ska se färdigt filmen som vi påbörjade igår. Sen så vet jag inte om det händer nå mer.

Movie =)

Okej, nu blev det många inlägg här, men jag kommer på nya saker hela tiden som jag måste skriva om! Och då jag måste, så måste jag göra det direkt för annars så glömmer jag det :]..



Okej, har ni inte sett den här filmen så måste ni göra det! För det är helt seriöt världens bästa film! Jag älskar den, Och speciellt Ryan Gosling som spelar Noah. Han är fresh ;) Här kommer trailern.



Man måste bara älska denna film! Och till alla som inte har sett den, så se den! <3

Hallå

Det blev inte som lanerat idag. Menmen, så kan det gå. Bilderna på det jag köpte kommer upp imorgon. För strax efter att jag skrev att dom skulle komma upp ikväll så fick jag ett sms av julia som ville va med me :] Så jag for till henne ett tag innan vi for till Helle och va med hon å Majs. Jag och Maja färgade Helles utväxt blond så nu är hon helblond igen. Det blev supersnyggt ;). Sen så for vi ner på kiosken och köpte godis och for hem till mej och såg film. The Notebook. Hur bra som hellst. Rekomenderar den starkt!. Så. Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag somnar. För nu måste jag verkligen vända tillbaka dygnet. Sov så gott allesammans ;) ♥

Onsdag.

Imorse typ vid klockan 8 så vaknade jag av världens huvudvärk. Shit. Det är typ det värsta man kan vakna av, för det är svårt att somna om efter.. Men iaf så gick jag ner och tog en eeze, så typ 5 minuter efter så somnade jag om. Vaknade av att min telefon ringde. Det var Eva från Impuls som sa att det skulle vara möte nästa torsdag. Kunde inte somna om så jag gick ner och där var mamma, hon skulle till stan. Och då vill man ju så klart följa så jag fäljde. Shoppade lite saker. Bilder kommer upp senare. Så nu är jag hemma igen. Ska nog snart äta, men är inte speciellt hungrig för jag åt en stor glass på stan. Haha. =)

Hade.

Måndag.

Hallåhallå! =)

Idag är det måndag, och jag vaknade strax före klockan 1. Gillar inte at sova så länge för då förstörs hela dagen.. Så idag har jag inte gjort nå. Eller jag har vare och solat i 16 min. Det var härligt. Så mitt inlägg kommer att bli som min dag. Kort.
Ses

Bio och fotboll!

Haaaaallllå! =)

Jag och helle for ner på lanternan och käkade varsin kebabbtallrik. Smarrit, hon berättade att hon skulle på bio med maja, julia li, soffe och linda. Dom skulle se Made of honor, eller brudens bäste man. Och jag skulle vara med Julia, men vi ville följa och det fick vi ju. Vi for till busstationen och bussen skulle fara från Byske busstation 16.45, men den komme 25 minuter för sent så soffe frågade om inte alla som skulle till skellefteå kunde få åka gratis för att den var så sen, och det fick vi! =) Naaaaaajs,. Men bussen var så full att vi fick sitta i knäna på varann, hatar det!. Men vi komme fram till stan och vi gick och hämtade ut våra biljetter och sen så köpte vi godis osv,. Sen gick vi på toa och sånt som måste göras innan. Filmen var rolig och bra. Reckomenderas starkt. Sen så ville endel ta 20 över 8 bussen men vi hindrade dom, så vi gick ner till älven och tjilla där ett tag innan vi gick tillbaka. Sen så åkte vi hem, och då jag kom hem så såg jag slutet på Italien- Spanien. Såklart att man hejjar på Spanien!, Och dom vann efter straffar. Rikti rysare där.

Kolla bara in denna spanska snygging. Han heter Fernando Torres. Grrr! =)

Söndag?

Jag har helt tappat bort dagarna nu.. Det visar ju bara hur trött jag är, men också att jag har sommarlov =).
Jag ides inte skriva nånting igår om hur midsommar var eller nått, för då jag komme hem så var jag jättetrött så jag gick upp till sängen och såg en film, sen somnade jag vid 5 och vaknade halv 10 så.. Men jag ska skriva lite nu.

MIDSOMMAR.
Började med att jag tog min moppe och for upp till Helle, där Ida och Emelie redan var. Sen väntade vi ganska så länge innan Julia och Maja komme. För, vi kunde ju inte fara utan dom. Så när dom komme så for vi upp till min stuga i Simmersjön. Vi var vell där kring halv 3 eller nå sånt, och då var vi hungriga så vi började med maten direkt. Helena och Emelie var inne och gjorde sallad och potatisgratängen osv, medans jag, Julia, Ida och Maja satt ute och grillade vårat kött. Lyckat blev alltihopa. Sen så när vi hade ätit så tog vi kort för att vila maten.
Nån timme senare så hoppade vi i badtunnan, varmt var det! 20-30 minuter senare så bestämmde sig jag och Ida att vi skulle bada i sjön. Det var inte så värst kallt då man var i vattnet. Så vi simmade där ett tag innan vi gick upp. Naaajs. Sen så andra gången vi skulle bada så följde Emelie och Maja med, så då kunde vi he ut flytbryggan. Julia och Helle hjälpte också till, men bara på land ;). Det var ett himla träningspass för oss att få ut bryggan men det gick. Det blåste jättemkt så det gjorde ju inte saken lättare... Men efter ett tag så var den på plats och vi kunde hoppa i osv. Det blev nå finfina kort därifrån. =)
Sen när vi hade badat färdigt så såg vi en film.
Vi badade en gång till efter det, men då vardet jättemyggit och supervarmt i tunnan så vi gick upp efter ett tag. Vi somnade kring halv 3, Men jag somnade lite tidigare.. hahaha.
Det var det. Har inga bilder att visa än. Får vell se om det kommer upp några. Men om det gör det så kommer dom förhoppningsvis under dagen, annars så imorgon.

Nu till dagen. Vaknade upp klockan 12 efter en skön natts sömn,. Tittade ut genom fönstret, blev inte så förvånad över vädret. Mulet som alla andra dagar. Gick ner för att se vem det var som var hos oss. För det kunde ju inte vara mamma, pappa eller Linnea. För Linnea har fotbollsmatch och så där är mamma och pappa och kollar. Men det var mormor som var här. Så jag satt ute med henne på altan ett tag innan jag gick in. Och då när jag komme upp till mitt rum så började det regna.. typ tredje dagen eller mer som det regnar nu. Börjar bli less.

Men nu måste jag göra nått innan jag blir less. Ses♥






gårdagens köp.

Hej, här kommer lite bilder på vad jag köpte igår.

  

blått linne på JC (två för 199) jag och min lillasyster köpte varsitt. 3 par trosor på Vero Moda för 129 kr. En mörkblå kljol men blommönster på Gina för 249 kr. En turkos ring på Glitter (kommer inte ihåg priset). Svarta leggings på Gina som inte finns med på bilden men dom kostade 99 kr.

torsdag.

Hej, idag är det torsdag. Och jag är trött. Det känns inte som att jag har sommarlov utan bara är ledig från skolan eller nå. Menmen. Idag är det dagen före midsommar, och imorgon så kommer Emelie, Jossan och Ida hit till Byske, där ska vi bara vara ett tag sen så ska vi ta våra moppar för att fara till min stuga i simmersjön. =) Det ska bli superduperskoj! =) Så idag måste jag nog ta min moppe och fara till stugan för att fylla den med vatten osv. Ska nog kanske sova över där från idag till imorgon, för jag vet inte om jag orkar fara fram och tillbaka. Så vi får vell se hur jag gör. Men ifall att jag far dit så far jag ikväll. För mina kusiner åker ju tillbaka till Grekland snart. Huvva vad jag kommer att sakna dom. Men dom kommer ju kanske till jul igen. Sen så åker ju jag och Julia till dom nästa sommar så =)

Men nu ska jag gå till mormor. =) synes. Bilderna kommer upp så fort som möjligt. Altså snart eller nån gång i eftermiddag.

Bilder.

Hej, alla bilder på det som jag har köpt kommer upp imorgon. För jag har vare upptagen och är det fortfarande. Så..

Onsdag.

Hejsan bloggen och alla mina få läsare. Idag är det onsdag och jag har vare i stan. Vi for dit vid 10 och sen så var vi där till nån gång. Jag köpte ett linne, en kjol, ett par leggings, en halskedja och en ring. Bilder på det kommer senare. Nu ska jag se film och sen så ska jag vara barnvakt med min lillasyster och min kusin åt just mina små kusiner. Shiit, kan inte fatta att dom far i övermorgon. :( Men nu ska jag se film, Vi hörs.

Tisdag.

Hoj bloggen, det var länge sedan jag skrev nu.. Men jag har haft annat för mig, (eller om man kan kalla lathet för annat så). Men nu tänkte jag ta mig samman och börja skriva igen.! Har sommarlov nu, har haft det sen i fredags. Fick det påp fredagen den 13de. Jättekul. Men nu ska jag inte buttra. Examen gick ju bra endå. Alla sångerna gick jättebra.

Idag är det, jag vet inte men jag tror att det är tisdag. Mina dagar är som bortsprungna. Igår var jag i stan på en massa info om sommarjobbet. Har fått ferie i 3 veckor. Kommer nog inte att vara så kul men om jag jobbar på bra kan jag få en riktig sommarjobbsplats på campingen nästa sommar. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Orkar typ inte göra nå, för jag har inte ätit så bra på sistone. Direkt jag äter några tuggor så får jag jätteont i magen så.. Det är jättejobbigt för jag har nästan alltid gillat mat. =(

Nu måste jag hitta på nått, ses<3

Torsdag

Idag är det torsdag och jag är sjuk. Dagen före examen.. Det suger. Men jag har endå vare på skolan för idag hade vi brännbollsturnering. 9c vann hela. I finalen var det 9c mot 9a. En mycket jämn match, men 9c vann! =)
I tisdags var det ju klasskampen som 9c också vann!. Vi är fan bäst! Men nu är det ju bara imorgon kvar.. Sen är det slut :'( Inget mera 9c. Nånsin. Så jävla tråkigt. Men jag längtar endå tills gymnasiet, och man får ju nya kompisar. Tur det!.

Lördag.

Idag är det lördag, och jag vet att jag intehar uppdaterat så mycket på senaste tiden men jag har haft idetorka och inte orkat skriva så. Men nu måste jag göra nått. Kan ju inte bara sitta här hela dagarna. See ya.

Torsdag.

Det är verkligen dålig uppdatering nu på senaste, men det är ju så himla fint väder så man orkar ju inite sitta inne framför datorn. Men iaf så har jag ju sovmorgon idag. Börjar inte föränn vid 12 så det är jätteskönt. Nu ska jag fara ut igen. Ses

=)

Hej, komme nyss hem från mormor. Har ju vare där sen 8 och väntat på att dom skulle komma. =) Dom komme kring 9 och då blev det kramkalas!. Det gillas;) Nina var lite blyg i början, lika så Agge men sen så. =)
Nu ska jag snart sova för jag är så himla trött. Har ju sovmorgon imorgon. Börjar inte föränn 10 i 12. Så det blir skönt. Men då ska jag fara och möta Julia med moppen nån gång =).
Ha en bra kväll nu! =)

Onsdag.

Hej hur mår nI? Själv mår jag alldeles superbra!
Jag hann inte skriva imorse då jag fick det stressigt. Skulle nämnligen vara hos tandläkaren klockan 8 i morse. Kom dit 3 minuter över 8 så jag fick gå in direkt. Hade inga hål eller nånting. Behövde bara vara lite mer nogrenn med borstningen på mina tänder längst in. Men annars var det super.
På första onsdagspasses så bakade jag chokladbollar med Matilda. Dom blev vell goda ;)
Sen så på andra så satt jag i gympan med halva skolan och såg på då 9c (min klass) vann volleybollsturneringen. Dom spelade ut 8a. Sen efter det så tappade jag bort min skåpnyckel men återfann den igen. Vid klockan 1 så for jag hem och la mig ute och pressade. Så nu ser jag ut som en kräfta. Men jag blir först röd och sen mot kvällen så lägger sig det röda och jag blir brun. =)
Nu måste jag ta mig nått att äta för jag är riktigt hungrig. Ikväll vid klockan 9 så kommer mina kusiner och deras föräldra från GREKLAND! Shiit vad jag läntar. Måste göra nånting för annars sitter jag bara och räknar minuterna. Ska äta nu. Ses♥

Dagens.

Idag kommer det ingen dagens bild för att datorn kan inte känna igen kamerans usbsladd. Så det sög. Men jag berättar för en ändå vad som jag har på mig =)

En blommig kjol från Gina,
Leggings från Gina,
 Guldiga bamboo-örhängen från Glitter,
 Guldigt halsband med en stor ring på från H&M,
 Ljusgrönt linne från BikBok.

Jag tror att det var allt. Fixar sig kameran av sig självt så kommer det självklart upp bilder sen =)

Tisdag

Hej, komme alldeles nyss hem från skolan. Alldeles blöt är jag på ryggen också. Orkar inte berätta vad som hände men det var Julia J fel. Vänta bara!
Vid halv ska jag och pappa gå till mormor och äta biffar. Smarrit. Sen efter det ska jag bara chilla för nu har jag inget mer som måste göras. Lämnade in religionen och ekonomin idag. Guuud så skönt. Så imorgon har jag musikal nästan hela dagen sen på eftermiddan vet jag inte riktigt vad som vi ska göra. Vi är ju färdiga på no:n och Linda våran no lärare är i Rom så.. Slutar två imorgon. Sen går jag bara torsdag den här veckan för på fredag är det ju Sveriges nationaldag.
Men nu ska jag sätta mig och prata med mamma =)

Tisdag.

Hej alla, hur mår ni idag? Jag mår bra, men jag är jättetreött. Solen skiner utanför mina fönster men jag vet inte om det är varmt eller så. Nu har jag nästan gjort bort alla mina skolarbeten. Nu är det bara kvar sammhällsekonomin som jag inte fattar nått av. Och den kommer jag måsta göra hemma för typ på våra so lektioner så har vi examenssångsövning så. Och hjälp av mamma och pappa vill jag inte ha för dom kan inget.. Men nu ska jag dra. Se ya.


Inte bara benvax.

Hade tänkt fara ut och gå idag. men det orkar jag inte. Hamnade framför tvn istället. Det är just nu Extreem home makeover. Det är bra och sen är det du är vad du äter. Och det kan jag ju inte missa.

Kom på en sak. Då jag komme hem så sa mamma att hon hade bokat in en benvax till mig. Inte bara vaderna utan också låren och bikinilinjen. Aj säger jag bara på den sista. Har inte provat det men det gör nog himlit ont.

Det var det =)



Dagens.



På den första och andra bilder ser ni min outfit.
Klänningen är ny. Köpte den på JC för 65:- Billit! =) Sånt gillas.
På den tredje bilden är det min frisyr. Inbakad fläta av luggen. =)

Skorna. =)

Dom här snygga skorna i guld är nu mina.



Dom kostade 199:-
Dom finns i silver också.


Måndag

Heeeej =)
Är på toppenhumör idag, men också lite stressad. Men stressen kommer att gå över snart. Tur det. Gilar verkligen inte att vara stressad.
Hann inte blogga imorse då jag försov mig lite.. Så nu kommer hela min dag ungefär.

Vaknade upp 30 minuter senare än vad jag hade tänkt. Så jag fick det himla stressigt.. Nu har jag gjort bort spanskaredovisningen och det gick bra. har också gjort alla frågor på so:n så nu är det bara resan kvar, och den har jag redan börjat med. Vi övade examenslåtarna vid två tillfällen idag. Det gick ganska så bra. Har också redovisat non så det var skönt att få det bortgjort. Nu har jag bara kvar sammhällsekonomin och musikalen och islamresan. Känns ganska skönt.

Om ca 25 minuter så far Julia och Ewe och Ewes mamma till flygplatsen. Dom far nämligen till Turkarnas land ikväll. Så jävla fuskit. Alla far ju utomlands nu. Vill också. Ingen som kan bjuda mig på en resa? Skulle vara toppen. =)

Hade bild sista timmen och jag var beredd på att kanske få ett IG som slutbetyg men istället så visade det sig att om jag ritade en bild i konstnärens anda så kunde jag få VG, så jag och Liza satte oss med 10 minuter kvar av lektionen och ritade varsin bild. Det blev ju nästan IG på våra bilder men Kattis lovade oss ett VG som slutbetyg. Yees. Det kom verkligen spm en chock. Men jag kommer aldrig att ha bild mer. Skönt att slippa det för det är så otroligt tråkigt.


Då jag kom hem så sa mamma att skorna hade kommit till ica så vi for och hämtade dom. Visar bilder på dom senare. Riktigt snygga är dom. Sköna på köpet ;)

Dagens outfit kommer ikväll, för när jag skulle ta bilderna till det så tog batterierna slut ;(

Seeeee Yaaa <3


sommar

Då vi for till stugan imorse så var det inte så varmt och mulet. Jag klippte gräset och hede på ny jord i blommrabatten, städade ur badtunnan och damsög halva bilen. Sen typ då vi var färdiga komme solen fram och det blev riktigt varmt ute. Så då tjatade jag på mamma att vi skulle fara hem. Vilket vi gjorde. Då jag kom hem så tog jag på mig min bikini och kollade på termometern och det var 24 grader ute. Riktigt härligt. Så jag la mig och stekte på gräsmattan ett tag. Till middag åt vi tacos. Smarrit nanting. Så nu ska jag sätta mig ute och göra lite so. Ses♥

Söndag.

Hej alla sömntutor. Hur mår ni? Själv är jag ganska trött men det funkar. Vaknade vid halv 11 och bestämde mig för att gå ut och gå lite. Så jag tog på mig mina gympakläder och tog stavarna och gick ut. Det var jätteskönt för det var inte för varmt eller för kallt. Gick i ca 30 minuter och då jag komme hem så frågade mamma om jag ville följa till stugan och hjälpa henne att städa. Men jag gör det bara för att tjäna lite pengar. Så jag ska klippa gräset. Sen efter det så har jag ganska så mycket att göra här hemma också. Städa mitt rum och göra färdigt so:n. Men nu ska vi fara till sugan. Skriver sen.♥

Hej,

Nu är det söndag och igår var det lördag.
Var ju med Ewe och julia, vi såg på film. Rat race. Den var bra och rolig. Vi åt chips och dipp med. Men nu ska jag sova. Skriver mer imorgon =)

RSS 2.0