Piteå

Hej, idag är det lördag. Hade tänkt sova länge men Linda min moster frågade ju om jag ville följa till PIteå och shoppa. Det ville jag ju.
KOmme nyss hem därifrån. Det var ganska varm där uppe. Men jag överlevde för jag gillar värme.! Jag köpte iaf en klänning och en kjol. Bilder kommer upp senare, nån gång ikväll. Ska vara med Ewe och Julia så det blir efter det annars imorgon. Dagens kommer också upp ikväll.

Men nu ska jag gå ut och sätta mig i sommarvärmen då man ändå har nån. =)

Lördag.

Vaknade nyss av att min mobil ringde. Det var min moster Linda som ringde och frågade om jag ville följa till Piteå. Och det ska jag.
Måste fara för nu är dom här.

Ondskan.

Har alldeles nyss komme hem från Cissi.
Då vi for, så for vi ut och cyklade. Vi for ner till campingen där vi cyklade ett varv runt campingplatserna. Och det var ovanligt många tält som fanns där. Shit vad kallt det måste vara för dom. Men sen for vi hem till mej där jag bytte kläder och sen for vi till Cissi, vi kollade vad som var på tv och på 4an så var det Ondskan med Andreas Wilson eller vad han heter. Men jag såg inte så mycket av filmen för jag klarar inte sånadära filmer. Menmen. Det blev ju bättre för han i slutet så.

Nu ska jag sova för jag är så himmla trött.. Godnatt!♥

Fredag,

Hej, Är nu med Ewe och Julia. Vi har sett några avsnitt av DH. Vi ska fara och möta Cissi och Lisa G.

Just då J komme så satt vi ute och gungade, det var mysigt. Sen tog vi min moppe och jag skjussade J till Ewe där hon klippte till sin lugg och jag for och köpte godis, sen for jag upp tillbaka till Ewe och vi for tillbaka till mej.

Ska dra nu♥

Dagens.



♦Svart tunika från BikBok
♦Svart shorts med hög midja och guldiga knappar från Gina
♦Grått linne från H&M
♦Guldigt halsband med en ring från H&M
♦Guldiga bamboo-örhängen från Glitter


Freedag!!

Komme alldeles nyss hem från skolan. Var vell ganska så chill dag idag. Det var jättefint väder så jag satt ute och solade och skrev min bildanalys. Den blev ganska bra måste jag säga. Sen satt jag bara och kollade på Julia och Ewe då dom var som dom alltid är. På spanskan gjorde jag och elin klart våra rum så på måndag ska vi redovisa sen så är det inge mer spanska som behöver göras så på spanskalektionerna ska vi se nån film. Är inte så peppe på filmen som vi ska se. Våran grupp på No:n blev färdiga idag så vi kan redovisa det också på måndag också. Det är ju bara att göra om meningarna lite så det är lungt. Sen efter luchen så övade vi på examenssångerna och ändrade våra låtval. Tror att dom nya låtarna kommer att bli mycket bättre! Sen när det var klart så gick jag upp och hade muntligt om boken "Go ask Alice!" Det gick jättebra för det var bara jag som kunde svaren på frågorna, Elin kunde några och Jenny och Madde kom inte ihåg nå mycket så, fast det var typ bara jag som pratade kändes det som. Men det gick bra iaf. Nu är jag hemma och snart ska jag göra middag. Det blir ost och skinkpaj. Smarrit. =)

Ska gå och börja med maten, slänger in en dagens outfit före. =)<3

Fredag.

Äntligen sista dagen på veckan. Tycker att den här veckan har gått ovanligt sakta men det var kanske för att jag ver ledig i måndags jag vet inte? Nästa vecka är ju våran sista arbetsvecka. Kan inte fatta att det är bara 2 veckor kvar av Byskeskolan. Tiden har gått så otroligt fort. Men jag längtar också tills man får börja i stan. En ny skola och ingen känner en. Då kan man börja om på nytt.

Hade egentligen fått vare kompledig idag men jag har kvar alldeles för mycket av skolan så jag måste fara endå.. Det suger för det hade vare skönt med en ledig dag.

Måste dra nu. Ha det bra♥

Nu får det vara nog!

VeckoRevyn har fått nog, och har nu en kampanj för att förändra synen på våldtäkt. På VR´s hemsida kan man skriva under insamlingen som ska, tillsammans med VeckoRevyns undersökning om sexuellt våld, skickas till justitieminister Beatrice Ask, rikspolischef Bengt Svenson samt Sveriges alla länspolismästare.

http://www.veckorevyn.com/skrivpa/

                                                                    
Kopierat och taget av Engla.

Love and other desasters

Tycker inte att filmen var så bra, har inte sett hela men dom 45 minuterna som jag har sett har den inte alls vare nå bra.. Så jag ska se en film om den här pappan som låste in sin dotter i 24 år. Tror att den är mkt bättre. =)

Lack och en film.

Pluggandet gick ganska bra, svarade på frågorna, så nu är jag klar med Hinduismen, Buddhismen och halva Kristendomen. Känns bra. För jag kan göra resten av Kristendomen imorgon och på lördag och söndag kan jag skriva Iran "Muslim" resan. Det kommer inte att ta så lång tid då den bara behöver vara en dataskriven sida. =)
Satt ju ute i solen och svarade på rågorna då jag såg att mina tånaglar var omålade så jag tog fram mitt röda nagellack från H&M och målade dom.  Lackade också om naglarna på handen, men med en orange färg. Det blev riktigt snyggt!  Man ser ine att naglarna på handen är orangea men det är dom.

Nu ska jag städa bort mina kläder som är på min säng sen ska jag se en film. Antingen Blond and blonder eller Love and other disasters. Nän som har sett nån av dom? Är dom bra?

Ha det bra! =)

Dagens

Så här såg jag ut idag! =)



Rosa lite längre tee från BikBok, svart tunnt skärp från H&M, svarta cityshorts från Kapphal, Silvriga bamboo-örhängen från Glitter. Frisyren har min mamma gjort. En inbakad fläta.

Torsdag.

Idag är det ju torsdag. Fick slutat tidigare eftersom vi hade vikarie på våran sista lektion so. Våran klassföreståndare Robert som skulle ha barn har fått en pojke så han komme ju inte idag..
Hinner inte blogga på mornarna vilket är tråkigt, för jag har det så stressigt nu, och är så himla trött så jag stiger upp och måste stressa för att hinna,. Hoppas att det lugnar ner sig lite så jag hinner blogga litegran.
Hade ju bara tre lektioner idag men det blev som fyra, för på min håltimme så gick jag på bilden. Är inte färdig och det tror jag heller inte jag kommer hinna bli. Lite tråkigt om jag skulle få ig på det här. Haha, men jag orkar inte bry mig längre..
Idag var det ganska fint väder ute, solen sken men det blåste ganska så kallt så det sög. Men jag hade endå på mig mina cityshorts. Ni får se sen då jag lägger upp dagens outfit. =)
Men nu måste jag gå ner och äta, sen ska jag plugga so och skriva en bildanalys så jag kommer inte kunna ha möjlighet att skriva föränn ikväll igen..

Ha det så bra♥

Besök.

Idag är det precis en vecka kvar tills vi får besök från Grekland. Min moster Malin, hennes man Nickos och deras barn Nina och Angelos, dom kommer att stanna här i 3 hela veckor. =)
Men om 5 dagar så far ju Julia till turkarnas land, så den här veckan och på måndag är mina allra sista skoldagar med Julia, tänk vi har gått i samma klass sen förskolan. 10 år i samma klass. Vi har haft våra motgångar men också våra underbara stunder, Älskar dej! <3

Sitter och ser Pcd, men det är reklam. Shiiiit vad jag är less på reklam. Det är ju reklam hela jävla tiden. Jag blir tokig!!!

Shopping

Det här köpte jag idag på stan.



Rödbrun axelremmsväska från Indiska, 79,90:-
Guldiga bambooörhängen från Glitter, 49,90:-
Tanfärgade pumps från DinSko, 299:-

Gillar att inget av det jag köpte var speciellt dyrt.

Dagens.

Så här såg jag ut idag på skolan, (då jag hade mina vanliga kläder på mig och inte scenkläderna)



Rött linne från JC, Aprikosfärgad tunika från Gina, Svart tunnt skärp och svarta leggings från H&M.



Så här såg jag ut på stan.



Apikos tunika från Gina, Rött linne från JC och svart äpplehalsband från Kapphal.

Onsdag.

Hejhopp. Idag hade jag musikal hela dagen. Vi slutar egentligen 14.00 på onsdagar men eftersom vi skulle visa upp musikalen imorgon så fortsatte vi träna enda in i det sista. Men då våran "teater"lärare kom imorse så berättade han att han inte skulle kunna vara med för hans fru hade fått värkar och kanske skulle få bran snarast. Det sög balle för att visa upp utan Robert är omöjligt.. Men vi körde på och nu är jag så otroligt less på våran musikal så det finns inte. Men den är bra.
Sen efter att vi bestämde att vi inte skulle visa upp så ringde jag till mamma och sa det och hon berättade att hon skulle till stan, hon och pappa skulle fara och hämta bilen. Så jag ville följa men det fanns inte plats i bilen så jag och min syster tog bussen. Vi var framme vid kvart i 5 och då gick jag och köpte skorna. Tog också av mig mina leggings för det var mkt varmare i stan än vad det är i byske. Köpte också en lite axelremmsväska och ett par bambooörhönden. Har redan örhängerna i silver men köpte nu i guld. Visar bilder på inköpen sen. Nu sitter jag och ser tv, du är vad du äter. Men jag ska snart göra lite religion så jag är en bil in på det så jag inte behöver göra allt i slutet. Har på mej till nästa vecka. Nu ska jag ta och fixa med det sista. Hörs sen♥

Onsdag.

Hann inte skriva imorse, och det här kommer att bli ett jättekort inlägg för jag måste fara till busstationen och äka in till stan. Ska nog köpa ett par skor. Och mamma kommer måsta se dom innan jag köper dom... Hon kommer inte tillåta mig köpa dom för att det är ca 9 cms klack.. Men måste dra nu.

Redigering på bloggen

Har ändrat min Header, Vad tycks? =)

Ska jag spara eller byta tillbaka till den andra?


Dagens.



Svart klänning från Ellos, blå leggings från Gina, guldigt halsband från H&M, hade också guldiga örhängen men dom glömde jag ju på hkn.

Examensklänningen osv.

Dansen hos F gick vell sådär.Vi komme på några riktigt snygga dancemovs, men min fantasi var helt bortblåst. Man skulle kunna göra hur mycket snyggt som hellst, men vi ska ju sjunga till. Dessutom så är scenen väldigt liten och så har vi mickar med sladd, så man blir ju ganska så låst.. Men vi ska få hjälp av Ida imorgon på morgonen. Då har vi en timme på oss att komma på lite nytt. For ju och solade vid kvart över 7. Det var suuperhärligt. Ska sola några fler gånger innan sommaren,. Blev ganska brun, fick lite bikinilinjer osv, men inte speciellt mycket. Då jag komme ut ur dushen hade jag inte sett mig själv i spegeln. Då jag tittade såg jag ut som en krabba, RÖD. Tur att jag blir brun efter ett tag. Kunde inte ta några bilder för kameran tog inte så bra bilder..

Här kommer några bilder på min examensklänning.


1.2.3.

1. Klänningen frammifrån, gräddvit från Ellos. Den är också lite v-ringad
så man måste ha nått under.
2. Fållen längst ner. Gillar att undertyget kommer fram och har ett
fint mönster.
3. Klänningen bakifrån. Gillar att man kan knyta en rosett där bak,
man kan också knyta där framme.


Tisdag.

Halloj. Nu är det verkligen inte mycket kvar av skolan och tiden börjar bli knapp och jag har ganska så mycket kvar av skolan som jag måste hinna göra.. So religionen, bilden (som ska vara klar innan fredag) vet inte hur jag ska hinna bli klar med den för vi har ingen mer bildlektion och alla mina håltimmar går bort på grund av musikalen. Men. Nu ska jag snart fara till F, vi ska koreografera en dans till en låt i musikalen. Men vi han typ komma på halva på skolan så nu är det bara andra halvan kvar. Tror att det kommer att gå ganska fort. Sen efter det, eller klockan 7 så ska jag fara och sola solarium. Naaaajs. Bli lite brun också. Idag komme min examensklänning. Jättesnygg! Kan lägga upp bilder på den ikväll. Kommer också slänga upp dagens outfit sammtidigt. Orkar inte göra det nu, för jag måste hoppa in i dushen och skrubba mej så brännan blir mer jämn.

Skoldagen gick ganska så snabbt. Började med att jag hade HK, det gick bra. Vi hade kockduellen och jag gjorde en ost och skinkpaj som blev jättesmarrig. Glömde mina örhängen där så jag ska gå dit imorgon och hämta dom. Sen så hade vi matten, men jag hade övning av examenslåtar istället. Sen hade vi lunch men jag var för mätt från hkn så jag skippade lunchen, synd att det var fiskpinnar idag. Det som brukar vara så gott. Aja, sen hade vi so, och sist musikalövning. Det gick ju bra med dansen och allt. =)
Ska kila nu. ♥

Tisdag.

Första skoldagen på en evighet känns det som. Blir ett kort innlägg. Sitter och äter frukost. Havregrynsgröt med bananer. Men jag måste skynda mig att äta upp det för skrållan är här och vill smaka. Klockan börjar bli mkt  så jag måste kila. Ses

Shopping. =)

Har världens shoppingsug just nu. Tror jag ska till stan på lördag, om inte annat så kanske jag ska till luleå och shoppa. Hoppas på det. Vill ha pumps, och jag har sett ut dom. Finns på dinsko, skiitasnygga. Sen vill jag ha den där kjolen som jag har letat. Hoppas att dom tar fram den snart. Menmen, Skrållan kanske inte har kattungar i magen och då kan jag fara till Luleå. Peppa Luleå nu ffs. För jag tror inte hon har det längre men endå så tror jag. Aja den som lever får se. ;)

Klänning.

Nån som vet var jag kan få tag i en sån här som inte är så dyr? Den är från H&M.



Är verkligen kär i den!


träning

Skulle fara ut och springa, men då jag hade på mig alla kläder och skulle ta på mig skorna så såg jag att det regnade... Min vanliga tur.. Så jag tränade hemma istället. Lika bra, men jag hade verkligen behövt luften.

Då jag kom ner så såg jag att jag hade fått post, (gillar att få post, för det händer så sällan) iaf så stog det att jag har fått sommarjobb, feriepraktik i 3 veckor. Tjänar bara ca 4000 kr. Men det är ju bättre än ingenting så. Men jag är lite sur för jag kommer att börja jobba 28 juli. Och då är det ju som varmast. Men jag får ha lite kläder eftersom att jag ska vara ute så.

Ha det bra, =)

??

Varför visas det inte att jag har skrivit ett nytt innlägg på blogg.se? Jag fattar inte :S

Var bara tvungen att skriva n¨för att se om det funkade. funkade inte....

Måndag

Idag är vi ju lediga från skolan. K-dag. Niice. Ändå så är jag uppe nu.. Komme hem från stugan för ca 10 minuter sen, har inte alls sovit mkt. Hur har eran natt vare?
Nu ska jag sova, men jag kan ju inte sova så länge för då kommer jag aldrig kunna somna ikväll. Synd att det inte kan vara lika fint väder idag som det var igår. Ca 22+ vore inte helt fel, för då kunde man ju ligga ute och sola sammtidigt som man sov, menmen... Sov got Therese ;)

Hoj

Drar till stugan snart med maja, julia och helena. Kommer hem imorgon så det blir inge mer bloggande färänn då. Har legat och solat idag. men jag tycker inte att jag har fått nån färg. Men det kommer vell kanske ikväll. Ha en bra söndag. Ses imorgon kram♥

Söndag.

Idag är det ju mors-dag. Så grattis mamma och alla mödrar där ute.
Jag vaknade kring halv 11 ich tänkte att jag skulle vara hurtig och fara ut och springa, men då jag komme ner så säger pappa att klockan 11 ska vi vara hos farmor, så det var bara att gå upp igen och byta kläder. Nu väntar vi på Linnea, så jag bloggar medans vi väntar.

Idag ska jag vara med J, vi ska ju se The Oc, hoppas att vi hinner se ganska många avsnitt så vi får det bortgjort. Vi vill hellst ha sett alla innan sommarlovet. Men vi har ju ganska många avsnitt kvar..

Nu måste jag dra, för vi ska ju till farmor och farfar. Tjiiing♥

Lördag.

♥Har alldeles nyss komme hem från Jullan. Var där med Maja och Helle. Vi såg Eurovision SOng Contest. Vet inte om jag tyckte att rätt vann. Vad tycker du? Jag fattar inte att Sverige kan få så däligt med poäng. Men ingen röstar ju på Sverige så. Och Björn Gustafsson var urgullig. Videoklipp kommer senare då det har komme ut på youtube, vilket jag tror att det kommer göra. =)

Det är ganska tråkigt nu för jag har sett hela första säsongen av Gossip Girl, och alla avsnitt av Desperate Housewives så nu kommer dte ju inga fler. Desperate spårade lite i slutet men tur att sista avsnittet var bra iaf. =)
Nu ska jag sova. Imorgon ska jag vara med Jullan och vi ska se The Oc och sen på kvällen så ska vi vara med H & M och vi ska se What hapens in Vegas. Jag tror att den är ganska så bra. =)

Ha det bra, nu ska jag sova, =)

Lördag.

Hur mår ni idag? Själv mår jag bara bra, lite tät i näsan kanske ♥men annars är det lungt. Idag är det ju lördag och ikväll är det ju eurovision song contest, Heja Sverige och Charlotte Pirelli!! Hoppas att det går bra för Sverige iår.

Har sutte och sett Gossip Girl,. Jag älskar verkligen den serien. Kläderna, killarna, draman. Ja allt. Hoppas bara att det inte dröjer så länge innan säsong 2 kommer. För jag vet inte om jag kommer kunn avänta. Får vell ta och se om hela första. Nää.
Nu ska jag städa som mamma bad mig om, sen ska jagpå ica och köpa massor med godis. =)
Hörs sen


Norrköping & Piteå

•Det jag shoppade i Norrköping =)

          
•Bikiniöverdel från H&M, 98:-
•Blå jeans från Cubus, 199:-
•Vitt linne från NewYorker, 79:-


Shoppingen i Piteå. =)

  

•Svart päronformat halsband från Kapphal, kommer inte ihåg vad det kostade.
•Silvrigt halsband med hjärtan från Glitter, tror det kostade 89:- men är inte säker.
•Guldigt halsband med ring från H&M, 49,50:-
•Orange nagellack från H&M, 29:- eller 39:- 
•Silvriga bamboo-örhängen från Glitter, 49:- eller 59:-


Det var det. =)



Dagens.

Så här såg jag ut idag. =)





Vit kjolklänning från ellos, svarta leggings från Gina.

Halloj. =)

Komme nyss hem. Har ju vare i Piteå och shoppat med tremening och hennes mamma. Det var kul. Köpte 3 halsband och ett par örhängen, och ett orange nagellack. Ni får se bilder på grejorna sen ikväll. Kommer också lägga upp dagens outfit och det jag köpte i Norrköping. =)
Då vi komme hem från Piteå så for jag till mina kusiner och åt. Åt grillat med potatisgratäng. Det var suupersmarrit.
Nu ser jag talang och han som sjunger nu är sämst. Till och med pappa är bättre. Man hör inte vad han sjunger och han är ful som satan. Hoppas inte att han går vidare.

Ha det bra. ♥

Fredaag =)

Hoj alla läsare. Fick sluta 25 över 1 istället för 2. =) Så nu sitter jag här hema och väntar på att klockan ska bli 2 för då kommer Ewe och Vickan förbi och hämtar mig. För då far vi till Piteå. Där ska vi shoppa =). Har ju mina 1050 kr, men jag ska nog inte shoppa upp allt efterson det var 3 dagar sen jag fick dom så. Och jag vill ju ha lite pengar under juni månad.

Men nu ska jag äta upp min macka och sen ska jag fara. Ha det bra! Vi hörs sen ikväll. Ska äta middag hos mina kusiner ikväll så jag är hemma nån gång vid halv 8 kanske. Ha det bra tills dess ;) ♥

Fredag.

Idag är det entligen fredag!  Som jag har längtat. Hann inte blogga imorse så det får bli nu istället. Sitter på biblioteket på skolan. Har rast nu till 11. Så det är skönt.

Hu är det med er idag då?  Jag mår bra men jag är fortfarande trött.. Ville verkligen inte stiga upp imorse, men jag var tvungen. Idag slutar jag 2. Har egentligen långdag men vi har för många skoltimmar så ibland får vi sluta tidigt! =) Nu komme Julia också. Vi sitter här och tjillar.. =)
Fint väder har vi. Första dagen på länge som det inte är så kallt ute. Julia hälsar att hon är cool, och att hon är fan bäst! Vet inte riktigt om jag kan hålla med menmen.

Nu ska jag gå. Hörs sen =) ♥

Toorsdaag. =)

Idag har dagen gått rätt så sakta.. Hur har eran dag varit?
Dagen började med engelska och jag och Juliorna satt och skrev till boken. Det var jättesvårt men vi är nästan klara så det är ju bra! Sen hade vi en lång rast och jag och Julia J gick till bilden i över en timme. Fattar inte hur jag ska hinna bli klar.. Sen hade vi syslöjd och sen so. På son spelade vi brännboll mot 8a. 9c vann med nästan 10 poäng. Vi är fan bäst!
Haha.

Nu är jag hemma och ska snart äta köttbullar och potatismos. Är inte så hungrig för det blev aldrig att vi var alla tjejor i klassen så jag åt upp nästan alla mina muffinsar själv. Och det var ca 11 stycken som jag fick =)

Men nu ropar mamma så jag måste sluta. ♥

Torsdag.

Hej alla, hur måsr ni idag.?
Jag mår ovanligt bra för att det är morgon. Lite trött osv men jag är mindre trött nu en vad jag har vare hela veckan. =)
Idag har jag långdag och jag hade tänkt hinna ut och springa lite ikväll, om tiden tillåter dvs.

Det här blev ett kort inlägg men jag lovar att det kommer mer ikväll. Kommer nog att börja om med dagens idag ochså. Men nu måste jag göra mig i ordning. Ha det ♥

onsdaag =)

Idag har jag hunne med mkt. Har läst ut boken och till och med hunnit baka till imorgon. Det blev muffins =) smarriga =)
SKulle skriva om boken men jag visste inte vad jag skulle skriva så jag skriver det imorgon med Julia istället. =)

Här kommer några bilder från Norrköping istället.



På första bilden hade vi just kommit och Viktor vår guid visade oss runt. Victor är han med grön tee. På andra bilden är det jag, Vilma, Lufsig och Sara. Vilma och Sara är från Umeå och dom bodde nedanför oss. Kolla så grönt det är på femte och åttonde bilderna. På sjätte bilden är det Impusgänget, dom som jag följde med. På sjunde bilden är det alla tjejor som åkte från Byske. Det är Katja, Elin, Lufsig, Jag och Matilda. <3



Here we go(Here we go)
People wanna know(People wanna know)
Who we are(Who we are)
So we tell them(So we tell them)
Vi är från Skellhell(Vi är från skellhell)
Midi Midi Skellhell(Midi midi Skellhell)

Shiit vad spårat det var i spårvagnen och allt. Men kul och minnesvärt var det. Kommer aldrig glömma Norrköping.! =)
Norrköping i mitt ♥

Nu börjar Sex and the city om så jag ska se det sen ska jag sova =)
Ha det bäst! =)

Onsdag.

Idag ä'r det ju onsdag och jag har kortdag. Skönt. Kommer att ha musikal hela förmiddan sen efter lunch har jag no i 1,5 timmar. Så himla drygt. Hoppas nu bara att vi får nått gjort på non.

Hur mår ni idag då? Själv mår jag vell sådär. Ganska trött och så. Orkar typ aldrig göra nått längre. Är så hila skoltrött,..

Idag efter middan så kommer Julia hit.! Vi ska skriva engelskan. Hoppas att jag kommer ihåg nåt för det var ju som sakt ett tag sen jag läste första halvan av boken,. Oroar mig lite för bilden, är inte färdig med en bild än. Och om man inte är det så får man inget betyg i bild. Och det är EN gång kvar på bilden.... :S

Men nu måste jag dra till Frida. =)

Hoj.♥

Halloj.

Hur är det med er idag? Själv är jag trött som satan. Har till och med sovit lite nu, vaknade av att det ringde vid kvart i 8. Undrar hur det kommer att gå för mig att somna ikväll. Men det kommer nog att gå bra för jag är endå trött. =)
Har inte ides blogga sen jag kom hem och jag har haft ideetorka det är därför det inte har uppdaterats så bra. =/ Men nu är jag nog tillbaka. =) jag orkar inte lägga in nån bild på dagens eftersom jag har tage på mig pyjamas,. Men jag hade en svart klänning med turkosa strumpbyxor och en svart polotröja under. Snyggt.! =)

Men nu ska jag lägga mig igen och läsa ut boken så jag har det klart. Nu är det ju inte mycket kvar av skolan och jag har inga prov kvar! Shiit vad skönt måste jag erkänna. Det är ca 3 veckor kvar till examen och jag har inte hittat nå examenskläder än. Skorna har kommit men dom var förstora så mamma ska skicka tillbaka dom och byta. Men klänningen skulle dröja ett tag.. Men på lördag ska jag kanske till piteå och kolla runt lite. Hoppas jag hittar kjolen där eftersom den inte fanns i Norrköping. Justa jag shoppade ju lite där. Men jag orkar inte visa nu eftersom jag är så trött så det kommer imorgon förhoppningsvis =)

Ha det gött♥

Hemma

Nu är man hemma igen. Trötta som satan. Vi for ju natten mot fredag vid 1, och vi var framme i Norrköping där vid 15 på dan. Då var det bara att checka in och gå till rummet. Och självklart ska vi ju bo längst bort. Men vi hade iaf fina rum. Träffade massa nya människor. Fick en lite annan dialekt och hade kul som satan. Orkar inte skriva allt som hände men jag hade en klart minnesvärd resa. =) Tack alla som gjorde den super!
Bilder kommer sen. Kunde inte ta med mig min kamera för den suger balle så jag ska få bilder av Hanna. =)

Nu orkar jag inte skriva mer för jag är trött som satan. Vi var ju hemma vid halv 5 i morse. Så då kunde jag somna om i min säng. =)

Ha det bra alla så hörs vi sen ;)

NUUUUUUU!

Shit, nu är det snart. Eller snart så far jag till mammas jobb, och där ska jag sitta ett tag. =)
Men nu måste jag dra, för jag ska snart fara, måste se så att jag har allt med mig. =)

Hejdå SKellhell. För nu far jag snart!
Nu är det äntligen dax!!! =)

Tonight is the night!

Idag är det torsdag, och inatt klockan 01.00 så åker jag från Skellhell till Norrköping. Som jag har längtat! Och nu är det äntligen dax! Är bara lite nervös för jag är ganska blyg, men det blir ju vad man gör det till så jag har tänkt vara frammåt! Träffa massa nya kompisar osv. Guud så kul vi kommer att ha det, jag är peppad som satan. Men jag kommer inte att kunna blogga men kommer att skriva om det på måndag eftermiddag om jag orkar, annars kommer det på torsdag. =)
Jag har iaf laddat upp inför bussresan med massa godis och tuggummin så det kommer att gå super! =)

Dagen idag var ganska så chill. Vi hade först engelska då vi läste andra delen av boken. Sen hade vi rast i 2 timmar. Efter det så hade vi syslöjd. Sen var det dax för alla tjejor i klassen att vara tillsammans för att försöka få bättre sammanhållning, vi lyckades nog ganska bra för jag tror att alla hade kul. Vi spelade först kubb, sen fikade vi. Tog även två gruppbilder på tjejorna i klassen då vi fikade, som vi skickade till killarna i klassen, för dom var nämligen tvugna att sitta inne och jobba. Sen hade vi kubbstaffet, vi spelade 7 gånger och mitt lag vann alla gånger. =) Gissar att killarna blev ganska avis. Men dom har redan så bra sammanhållning. ;)

  

Ni får ingen dagens outfit idag men jag kan berätta vad jag har på mig. Svarta mjukisbyxor och en grå tröja. Så enkelt var det.. =)


Men nu måste jag fortsätta packa. Bloggar innan jag far. Åker till stan vid halv nio. Ska vara på mammas jobb ett tag innan.  = )


Pusshej♥




Onsdagens outfit

Det var nå shit med vårat bredband igr så jag kunde inte lägga in dagens outfit, så den kommer nu istället,. =)




Plommon lila trekvartströja, Blå jeans och ett svart linne,
Alla från Gina.

Torsdag.

Ikväll far jag!! =) Åh vad jag längtar.

Hur mår alla idag då? Själv mår jag vell sådär. Jag har sårt att få i mig en banan och lite nyponsoppa till frukost. Jag som aldrig brukar ha svårt med frukosten. Eller att få i mig nått. Såhär var det till middagen igår också.. 
Jag fattar inte vad som är felet. :S
Aja men nu måste jag dra och göra mig klar. =) 
 

:)

Har alldeles nyss vaknat. Har sovit sen vid 4. Det har varit jätteskönt och det behövdes verkligen. Nu sitter jag och ser hockey. Det är Sverige- Schweiz. Det står just nu 1-1 och det har gått lite mer än 1 och en halv period. Heja Sverige!

Tisdagens outfit.

Här kommer outfiten som jag hade på mig i tisdags.

  

Svart linne, blommig klänning från Gina,
svart skärp och leggings från H&M

Måndagens outfit.

Så här spg jag ut i måndags =)


  

Vit kofta från Vero Moda, blå leggings, svarta tunikan och
det gräddvita sidenbandet från Gina


Alla förlorade dagar.

Åhh, så arg jag blir. Jag kunde inte få veta att man skulle logga in från en annan webbadress så jag har väntat i snart 3 dagar. Men jag fick nu veta det av min kusin så. Det här kommer att bli ett långt inlägg känner jag.

I måndags hände det inte mkt. Jag hade tänkt börja plugga men det ides jag inte. Jag möblerade också om. här kommer lite för och efterbilder som jag lovade.
Före:
  

Och här kommer Efter:
   

Skulle vilja byta gardiner också men det orkar jag verkligen inte nu. Jag sovde himla gott i en renbäddad säng också. Najs. Måste säga att jag verkligen har saknat att kunna blogga!

I går tisdag så var det jobbigt på skolan. Grät nästan hela dagen. Men vad det handlade om vill jag inte berätta för det är för personligt. Men det har iaf löst sig, tror jag. Jag har då rett ut mitt. Och det känns som att det var det var bra men dåligt att det hände, men det fick iaf bägaren att rinna över för mig. Och då kunde jag berätta en sak för mina klassföreståndare som jag har velat berätta men inte vågat. Så nu är det också avklarat och nu mår jag bra!.

Vi fick igen hk-proven och jag fick MVG så nu kan jag få MVG som slutbetyg. Yees. Jag har vare så orolig inför detta provet. Gissar att vi inte kommer att ha kvar nå prov eftersom vi har kvar 3 hk-lektioner. Igår var det också bara en månad kvar. Får ju sommarlov fredag den 13 juni. Hoppas bara att inget händer. Men det kommer det att göra bara för att det är fredag den 13 och jag brukar inte ha nå tur. Turen har redan börjat för jag har letat efter en bra examensklänning men inte hittat den rätta. För den får inte vara för lång, inte för fin och den måste vara vit. Och när jag nu har hittat en på ellos.se så kommer den inte att hinna levereras innan min examen så nu är det bara att börja leta igen.. Jag har hittat skorna som jag ska ha, dom är också från ellos.se. Ni får se dom då dom kommer,. När dom nu kommer.


Idag så tog alla 9or på Byskeskolan kort till avslutningskattalogen. Våran klass var lätt snyggast! Vi hade Grease som tema. Det var jättekul och bilden som kommer att vara i kattalogen blev jätteball. Så här såg jag ut. =)


Snyggt. Man skulle ju ha haft med sig kameran och tage några bilder, men det är ju tur att man är smart! Haha. Jag trodde faktiskt att dom flesta i klassen skulle glömma att ta med sig grejor. Men det var alla utom en som inte hade med sig. Men det fixade sig ändå. Alla killar hade skinnjacka på sig och bakåtslickat hår osv. Och tjejorna var bara snygga! Haha.  Naaajs.
Idag måste jag också börja packa. För jag åker imorgon! Guud vad jag längtar! Det kommer att bli så kul. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha med mig. Det kommer att bli svårt!
Det här blev nog ett ganska långt inlägg så jag hoppas att ni orkar läsa.!


Hissen och allt annat.

Tydligen så slutade vi 2 idag. Vi har gått för mycket i skolan så ibland lite då och då så får vi ta igen med kortdagar =) Det var skönt, för resten av dagen har vare jobbig. Vissa stunder har det vare hur bra som hellst men resten av dagen så har jag vere sur och på dåligt humör..
Kondistestet som jag hade peppat för hela helgen gick piss. Hade ingen ork till att springa så jag gick med Liza och madde. Kände mig inte så social så jag gick mest och funderade på massa saker.

Sitter nu och kollar lite om jag hitta nå snygga kläder att ha på examen. Och det finns så himla mycket snyggt på gina som jag så gärna skulle vilja ha! Synd bara att man bor så långt från stan och att man är så fattig! :S Vill vara riiiiik! Är det ingen som kan skänka mej lite pengar? =)

Skulle gärna vilja ha den här

    


Jg ids inte kolla upp vad attl kostar, men alla fyra plagg är från gina och finns på deras hemsida.

Den första gillar jag massor. Vill ha den! Men mamma envisas och jag kan inte fara till stan förän fredag nästa vecka :( Nu är jag på riktigt shoppinghumör. Kan ingen bara ge mig pengar så jag kan flytta till stan? =)

Vill vara rikrikrikrik!! =) På den andra bilden så ser klänningen konstig ut. Men den är snygg. Den har snygga ränder och en snygg ljusblå färg. Men då jag la in bilden så var den ganska stor, så det blev konstig skärpa.


Nu ska jag gå, måste göra son, så jag har börjat komma igång med den. Men det kan inte vara så svårt. Men så säger jag oftast och sen så är det svårt..

Nu ska ni få höra! Min kusin Helena och hennes klasskompisar Jarl och Pontus fastnade i en hiss idag på skolan så brannkåren var tvungna fara det. HAHAHAHAH så jävla kul. Synd bara att jag hade fare hem för det hade vare jävulskt kul att se! Hoppas bara inte att dom får men för livet ;)

Men nu MÅSTE jag gå. Jag säger alltid att jag måste gå från datorn osv, men jag kan inte slita mej.
Ska nog mublera om i mitt rum idag med mamma. Så ni får se före och efterbilder sen. Slänger in en dagens outfit senare ikväll när jag känner för det.


Pusshej. <3


Måndag.

Hej alla!

Hur mår ni idag? Jag mår bra, är fortfarande förkyld. Men det har blivit bättre!

Idag är det redan måndag. Shit, helgen har ju bara sprunge fram. Och snart är det sommarlov. Det ska bli så sjönt men ändå lite tråkigt för jag går ju ut 9an. Det ska bli konstigt att lämna Byskeskolan för att sen gå i stan, Men jag tror att det kan bli kul! Träffa nya kompisar osv.

Idag händer inte nå mycket. Gissar att jag måste plugga lite.. Låsa engelskaboken och börja med son.
Men nu måste jag dra, för Har inte gjort mej klar. Sega jag.
Men jag kommer hem nån gång vid 4 så då slänger jag upp dagens.
Tjing♥

Söndagkväll.

Har sett sanningens ögonblick, och det är verkligen skillnad på frågorna för en med pojkvänn/flickvänn än nån som är singel. Blir lite sur men..

Ska hoppa in i dushen nu sen ska jag sova så jag är någorlunda pigg imorgon på skolan, vi har ju kondistest osv. Jag tror faktiskt att det kan bli kul för en gångs skull!

Sov gott sötnowsar! <3<3


dålig uppd.

Sorry för den dåliga uppdateringen idag, men jag har verkligen inte orkat.

Idag har jag bara chillat. Tror jag ska gå ner i frysen och kolla om vi har nå bullar eller nått smarrit. Sen ska jag lägga mej i mamis å papis säng och kolla lite på tv. Hoppas att det är nå bra, men det är ju söndag så jag tvivlar. Men klockan 9 börjar ju sanningens ögonblick. Och jag måste säga att jag tycker himla synd om personernas nära och kära! Lider med dom. Eller vissa, speciellt om det är en sambo eller flickvänn/pojkvänn och så sitter personen och erkänner att han har vare otrogen osv.
Men nu ska jag gå. Blev himla sugen på nå smarrit.. Och toanödig me! Haha

Måste bara säga, gå med http://gratisgen.se/?ref=88877 
Så jag får mina grejor nån gång!!! =) 
 
En till grej, vill vara rik så jag kan köpa en ny mobil och en ny digitalkamera! För min mobil håller på att gå sönder.. Och våran digitalkamera suger b*lle!!!

Ha en bra söndagkväll allihopa!! <3

söndag

Gillar inte när man sover bort dagen, men idag kändes det som att det var nödvändigt så. Vaknade kring halv 11. Kände mig inte utvilad men jag var tvungen att gå upp för annars kommer jag aldrig kunna somna ikväll.
Har ingenting inplanerat idag så jag ska bara slappa och förhoppningsvis så kommer min förkylning/pollen ge med sig idag och bli bättre. Imorgon har vi kondistest och det vill jag kunna vara med på. Men jag kommer måste gå.. Det suger!!

Igår så lyckades jag ta mej igenom hela hockeymatchen. =) Är fortfarande sura på Ryssarna!. Men sånt är livet!. Jag gissar att om Sverige inte hade fått matchstraff på två av våra backar så borde Sverige ha vunnit!..

Nu ska jag gå och göra...... ingenting. Men ni får ha det så bra tills jag skriver nåsta gång, som nog är vid 2 eller 3 =)
Pussssss♥


Söndag.

Ojojoj, så otroligt segt blogg.se är nu. Vi får väll se om det ens blir nått inlägg. Det går ju inte ens att logga in..

Iaf så har jag sett hockey ni kväll, sverige-ryssland. Ryssland gjorde 3-2 med fem sekunder kvar i tredje och avgjorde därmed matchen. Jättesurt.. Men sverige gjorde en helt otrolig match. I början av matchen så fich två svenska backar matchstraff, och därmed så hade sverige bara 4 ordinarie backar med i matchen. Men sverige gav inte upp.


Var med Jullan ikväll som ni ju redan vet. vi spårade ganska mycket. Vi hade värsta kriget. Men det var kul! =) <3


Här kommer några sommarbilder som jag tog med Julia i fredags på våran idrottslektion.


        


Men nu ska jag sova, så jag vaknar nån gång imorgon.

Sov gott! Pussar och Kramar /T



Egentligen skulle det här inlägget komma in igårkväll. Men blogg.se var så otroligt segt. Det gick inte äns att logga in så det får komma in nu =)

grädddddddde

Jag och JUlia har vare på Ica och köpt sprutgrädde och choklad så nu jävlar!! =)

Grattis till Emelie som fyller 15b år idag =) <3<3 Älskar dej!

Vad tycker du om mej? =)



1. Tyst eller Högljud?
2. Rolig eller Skön?
3. Ful eller Snygg?
4. Lugn eller Crazy?
5. Snäll, Dum eller Bitchig?
6. Annorlunda eller Normal?
7. Emo eller Fjortis?
8. Tjejaktig eller Killaktig?
9. Kompis eller Bästavän?
10. Älskar Dig, Gillar Dig eller Hatar Dig

Lördag.


Idag vaknade jag vid halv 12 av att Linnea skulle fråga mej nått om OTH. Onödigt för efter det kunde jag inte somna om :(
Har nyss äte lunch. Det blev lite yoghurt med banaer. Det var smarrit. Nu ska jag se lite tv och bara vila. För ikväll så kommer Julia och vi ska se OC.
Och min jävla förkylning/pollen vill aldrig ge med sig. Utan det blir bara värre.. Jag kan nästan inte prata för jag har ont i halen. Och jag är så himla tät i nåsan. Men nu ska jag se film eller nå. =)

Skriver mer sen när jag har nå vettigt att skriva! =)

Ha det bra tills dess! <3

Daaagens

Här kommer dagens. Och om jag hade vetat att det skulle bli sånt här kanonväder så hade jag vare lite mer somrig! Men det kommer på måndag! =)
Och som ni kan se på den tredje bilden så har jag glasögon. men jag har det bara då jag läser.


   

Svart kofta och svart finare tröja från Bik Bok, Röda jeans från Stadium. Hade även på mej ett guldigt hjärthalspand som inte är med på bilderna men det är från Ur&Penn.

Ha en bra dag. <3

Suuuperbra!!

Halloj, =)

Har precis sett ett avsnitt av desperate housewives, som var hur bra som hellst. Men jag kan inte säga vad det handlade om då jag är några avsnitt före dom som går på tv.

Dagen idag har varit helt underbar!. Skinande sol och en annan grej. 
I sjuan så varmin klass superbra, det var inga gruperingar eller nånting, sen då vi började åttan och nian så hade det hänt någonting. Det var som att allting hade blivit helt bortblåst. För vi var ingen klass helt plötsligt. Istället kom massa gruperingar och all skit. Tills dom senaste dagarna. Vi blev en klass igen. Jag har börjat prata med dom som jag aldrig vågade prata med förut. Det är helt underbart. Synd bara att det kommer nu när det bara är ca 1 månad kvar tills vi ska splitras igen. Men, man får ta vara på tiden som är kvar.
Det är egentligen ganska tråkigt att lämna Byskeskolan. Här har jag gått dom senaste 10 åren. Kommer verkligen sakna nästan alla. Men det ska även bli skönt att komma till en ny skola där nästan ingen vet vem man är och an kan börja om på nytt!,

Iaf, så har jag inte idas ta kort på dagens tills nu ungefär, (har inte tage bilderna än) men dom kommer så fort som jag har skrive färdigt det här innlägget som är klart nu. Haha. Det där blev lite konstigt men.

Det dröjer inte länge innan det kommer ett till inlägg så gå ingen vart ;)♥

Fredag.

Good morning.!

Idag är det äöntligen fredag. Idag går jag till 20 i 4, igen.. Jag tror inte att jag kommer att göra nå mkt idag. Bara slappa. så att min förkylning kan bli bättre! För det måste den för nu är det bara 6 dagar kvar till Norrköping! Ohh, jag är jättepeppad på det.

Men nu måste jag fara till Frida, dagens kommer in ikväll! =)

Ha det gött. ♥

Moppe <3

Nu är jag hemma igen. Är skita trött. Teaterna var vell bra,. Den var iaf jättelång. Då teatern var slut så sjöng hela aulan för Emma som fyller fjortis idag, Grattis! =)
Jag och Fridis körde ju moppe dit, och då vi skulle hem så körde vi värsta omvägen osv, vi for längst älven och till fotbollsplanerna, =)

Men nu ska jag se hockey. Sverige spelar måt Danmark och leder med 2-0 =)=)

Sov gott allihopa! =)
Puss Och Kram!!♥

Dagens

Här kommer bilder från dagens outfit.
Det kommer att komma upp två olika outfits idag, den första är den som jag har haft på mej på skolan, och den andra har jag på mej för att jag och Frida ska på teater och vi ska köra moppe dit, och det är ju lite kallt att köra i bara leggings.


1.
       

Olivgrön klänning från Gina, Vit kofta från Vero Moda, Leggings och Skärp från H&M, ballerina skor från Indiska.


2.
     

Rosa tunika/tröja och svart linne från Gina, svarta jeans från JC.



Tror det var allt, Ha en fortsatt bra eftermidda, bloggar nog efter att jag kommit hem.

Pööössss♥


Torsdag.

Halloj,

Skoldagen har varit ganska slapp, det började med att vi hade engelska, i 1 timme och 10 min, vi gjorde typ inget, eller vi pratade om en bok som vi har läst. "Go ask Alice". Sa inte så mycket.
Efter det hade vi rast i 2 timmas så jag, Emelie, Hanna och Pontus gick på kiosken och hyrde en film,. Det blev The heartbreak kid. Den har jag sett förut, och den är ganska sjuk men rolig.
Sen hade vi syslöjd, och där håller jag på med en mössa, det blev bara fel hela tiden så det sabbade veckans roligaste ämne! :(
Efter det så hade vi So i 2 timmar. Jättelångtråkigt! Men vi gick ut och hade motion, vi spelade brännboll. det var hur kul som hellst! Jag gillar det! Men jag kan ju inte slå. Men det är ändå kul. =)
Då vi kom in igen så hade jag ingen lust att arbeta så jag slappade resten av lektionen, =)

Nu ska jag snart fara till Frida,. men innan jag far så kommer det upp dagens. =)


Torsdag

Hallå allesammans =)

Har nyss vaknat och nu sitter jag här och bloggar och äter frukost. Har lite bråtton så det här får bli ett kort inlägg!.
Idag händer.. Ingeting!
Har löångdag till 20 i 4, sen kommer jag hem och gör nog ingenting då heller. Måste nog gå ut och gå eller nått, för annarns känner jag mej för lat, jag måste nämligen göra nånting varje dag. Och jag har för ont i halsen för att gå till gymmet :S

Dagens outfit kommer sen ikväll.
Nu måste jag gå, men ha en jättebra dag! Puuuuuus♥


Haha, altså Julia! =)<3

Nu har Julia nyss fare hem, och Top Model 9 börjar nu.!
Jag och Jullan skulle göra lite engelska, men båda hade läst ut boken och vi skulle just börja med att göraövningarna då jag läste att vi inte behövde göra dom så. Det var ganska skönt! Så vi gick ner och såg the Oc. Och då medans Jullan såg det så passade jag på att måla om mina naglar, så nu är dom röda och fina! =)
Vi blev himla suget på nått, men sist vi bakade så råkade vi bränna det. men vi bestämde att vi skulle ge det en chans, så vi gick och bakade. Då vi stog i köket så fick Julia syn på en massa bananer och utbrast:
-Vilka vackra bananer,! Får jag ta en? ;]
Jag som ba, ja varför skulle du inte få ta en!?, Hahaha. =)
Vi ställde in kladdkakan i ugnen och satt och väntade på att den skulle bli klar, men vi väntade 2 min för länge så den blev inte alls så kladdig och god som den ska vara!, Menmen, vi gjorde vaniljvisp också så att den inte skulle bli så kladdig och det blev super! =)
Sen gick vi och såg lite mer oc. =)

Men nu ska jag se mer Top Model och sen ska jag sova! =)
Godnatt sötisar♥♥

Här kommer dagens

Nu kommer dagens outfit =)



                     
     


Det vita linnet är från JC, Den svarta kjolen med hög midja är från Indiska,
Svarta leggings från H&M, Guldiga skor från Din Sko.

Onsdag.

Hej allihopa!

Idag var jag ju poå gymmet, det var jättehärligt, och jag tror också att jag kan ha tränat bort min träningsverk. Det skulle vara jätteskönt!
Okej, jag har suttit och läst lite i engelskaboken, som sprar totalt. För er som undrar vad den heter så heter den "Go ask Alice!" Den handlar om en tjej som börjar ta droger,. Jag hade också tänkt hinna ta lite bilder innan Julia Kommer. Och när jag skulle starta kameran sp märktej ag att batteriet var slut, så det får laddas medans jag skriver några rader. Jag tror att så Julia har farit hem så ska jag ut och promenera, om det inte blir försent. =)

Men nu ska jag gå och ta dom där bilderna ;)
Ses ju snart igen =) ♥

Onsdag

God morgon allihopa!

Hoppas att ni har sovit lika gott som jag. Och tur, för jag hade inga mardrömmar inatt om dr. House.
Idag tog jag också en liten sovmorgon till 20 i 8 ;) haha, det var ganska skönt, gillar att sova! Men vem gör inte det!?

Iallafall så idag har jag ju kortdag, slutar 14. Så då tänkte jag gå till gymmet, jag pallar inte att ta med mig badkläder och simma efter, så det får bli nån annan gång.

Nu sitter jag här och äter min frukost och klockan börjar att bli mkt. Bilder på dagens outfit kommer ikväll nån gång vid fem halv sex =)

Ha en bra dag alla, puss/T


Grrr.

Nu är det tredje gången jag skriver detta, så nu jävlar ska det bli kort =)

Ikväll var jag ju på boxercise från 19.15 till 20.30. Det var kul som satan. Och jobbigt, så jag kommer nog att ha massvis med träningsverk imorgon, tur att vi har kortdag och slutar 14. =) Jag ska nog gå till gymmet imorgon och träna bort min träningsverk. Kanske ta en simmtur efter det med! Få se hur hurtig jag känner mej.

Jag komme på en grej till bara, det ar ju meningen att jag skulle köra moppe till träningen med frida, men då fick jag ett sms där det stog att hon inte skulle dit. Och då hade jag redan gett mamma kov att ta "våran" cykel. Men den är mest min. Mohaha. Så jag fick ta pappas cykel, som är aningens hög och dessutom killmodell. När jag hade börjat cykla så var även sadeln lös. haha. Men det gick perfa ändå ;)

Men nu ska jag sova, för jag orkar inte skriva nå mer,
Sov gott, massa pussar&kramar♥

Yeees! +Dagens =)

Har äntligen hittat USB-kabeln så nu kommer det bilder på dagens=)





♥ Blommig klänning från Gina
♥ Svart bälte har tagit det från min lillasyster
♥ Svarta strumpbyxor vet jag inte vars dom är köpta,
har haft dom ganska länge,
♥ Vit kofta från Vero Moda
♥ Svarta halvpumps från DIn Sko
♥ En svart skinnjacka från Vero Moda
Som jag inte ides ta kort på, men! =)


    

Och så skorna =)
Ursäkta att prislappen och allt sitter kvar, men jag orkar inte ta bort det;)

 

Nu ska jag gå och ta fram kläder osv, ska på boxercise ikväll med JullisBullis och jag och Frida ska köra moppe dit =)

Puss&Kram Therese♥

Brand i Byske!

Ahhh, jag hade skrivit värsta långa inlägget just innan jag åt och så stängdes datorn av.!! :( Så nu blir det bara att börja om. Iaf så gick Matte Nationella jättedåligt.. Hoppas att jag kan få G på den här delen iaf. Det är så sjukt för att man måste ha med en massa uträkningar osv för att man ska få poäng. Så sjukt!!

Iaf så har det brunnit idag i lilla Byske. Man blir så orolig och jag börjar må så illa när det väl händer. Tydligen så var det någonting som hade börjat brinna litegran och sen hade grejen exploderar så att hela hyreslägenhetshuset hade börjat brinna. Precis brevid skolan och allt. Då vi hade solektion kunde man höra hur brandbilarna började komma och alla typ 600 elever sprang ut för att kolla vad det var som hade hänt. Det bara vällde fram svart rök ur huset. Vi såg också hur det kom dit poliser och en ambulans. Vi stog ganska nära, men då poliserna kom så var vi tvugna att backa så dom hunde spärra av. Jag kan inte sluta tänka på familjerna som bodde där. En av dom går i min lillasysters klass eller paralellklass, och hennes familj har haft det jobbigt nu på senaste tiden och så börjar det brinna där dom bor. Stackarna. Men tänk alla bilder från då dom var små, allt som dom fått ärva, allting är ju förstört. Jag är helt upprörd och jag vet att det kommer att ta tid för mig att somna ikväll. Lite tur var det ju att det var på dagen, för tänk om det hade varit på natten så kunde nån ju ha dött osv. Kolla på den här, vet fortfarande inte hur man länkar så jag skriver hela adressen till det.

http://norran.se/nyheter/norrochvasterbotten/article106135.ece

Nu när vi ändå är inne på det här med länkar så glöm då inte att bli medlemmar här:
http://gratisgen.se/?ref=88877
Annars gå bara in på gratisgen.se, men då får ni inte glöma att fylla i mitt id som är 88877. =)

För att få mig på andra tankar så gick jag till konstgräset och spelade "brännboll" med ungefär halva klassen, det var jättekul, för det var inte så seriöst som det brukar vara. Jag hade på mig mina höga skor, och inga ombytesskor med mig så jag fick springa där i klackar. Haha, och jag vill lova att det inte var så lätt. Men jag hade jäkulskt ont i fötterna då vi skulle gå tillbaka till skolan för att ha spanska.
Och våran spanska spårade totalt. Jag satt med Elin och Frida. Vär spanskalärare Lina skulle säga ett ord och vi skulle upprepa det. Vi kom till ett ord då det lät som att hon sa "ElinTherese" och vi tre började as flabba, så lina blev lite sur och då killarna i gruppen som inte är så seriösa sa:
- Säg nå svordomar på spanska.
Och Lina sa nått men det gick hur fort som hellst, Man han inte börja höra så var hon färdig. Hon är ju från Spanien och våran klasskompis Victor som är från Columbia blev helt förskräkt hahah. Det var skitkul. Hela gruppen började skratta! Minnesvärd. =)

Det var sista lektionen så jag brukar följas med Frida till och från skolan för vi bor nästan grannar =) Men iaf så bad jag henne hålla i mina fina rosa tummvantar. Sen då vi skulle gå å fick jag dom aldrig, hon hade gömt dom den lilla bajsen. Aja, jag är ju redan förkyld och det hade börjat regna ute så jag fick cykla hem utan dom. Haha, Elin tog på sej dom och tog hem dom, hoppas att jag får tillbaka dom imorgon på skolan för dom är jättefina, haha. =)

Nu ska jag fota dagens outfit och göra lite so, så ni får ha en fortsatt bra eftermiddag. =)
Det blev ett ganska långt inlägg nu, så jag hoppas att ni som läser min blogg orkar läsa det! =)

Pusspuss /Tess =)

Tisdag.

Good morning sunshines!

Idag är det tisdag,. Har inte hunnit sova så mkt inatt eftersom jag somnade rund 12. Och dum som jag var sp tänkte jag att jag kunde stiga upp 6 och göra matte, men det ides jag verkligen inte, så jag stälde om klockan på 7. HAHA. Så nu har jag inte gjort nå matte alls, men jag hoppas att det ska gå bra iaf.! Whish Me Luck!!? =)

Igår var det ju femte maj, det innebar att det bara var 10 dagar kvar tills jag ska till NORRKÖPING på livet är en fest! Shit vad jag längtar. Det ska bli så kul.
men jag oroar mej lite för att vi ska åka buss i 16 timmar. Vet, det är skiitlång tid, men det får man leva med då man bor uppe i norrland, (Skellefteå)..
Hoppas att jag hinner bli frisk innan vi far! Men det känns som at det bara blir värre, och då kan jag ju i inte motionera.. :'(
Önskar verkligen att jag bodde mer söderut!

Sitter nu och äter min frukost, havregrynsgröt med banarer, sammtidigt så sitter jag ju här och bloggar.
Förövrigt så gör jag inget alls, men snart måste jag stressa iväg, eller nu btw,

Ha en bra dag alla! =) /T

=)

Nu sitter jag och ser tv, Nytt läge. Det är ganska bra =)
Jag har verkligen inte idas plugga matte idag, får se hur länge jag orkar vara uppe ikväll, men jag måste försöka! Sen har jag ju engelskan kvar också, men jag behöver bara läsa ca 30 sidor idag :S :) men det ska nog gå bra!!

Har knarkat halstabletter idag, inte bra för jag vet hur min mage kommer att bli "fisvarning" imorgon, tur att vi ändå inte har så många lektioner. =)

Jag blev jättesugen på bullar och glass, men jag lyckades hejda mej så jag tog 1 banan och ett äpple ist "stolt" =)

Nu har det börjat om =)
Ha det bra =) /T

Måndag, igen=)

Nu har jag precis kommit innanför dörren, det är skinande sol ute, men det blåser lite :/

Idag hade jag mattenationella muntligt, det gick piss, imorgon har vi C-delen.. Får vell se hur det går. Hoppas ändå att jag kan behålla mitt VG. Men det kändes ju som att det gick bra på A & B-delarna = )
Vi fick igen våra so-prov om andra världskriget, fick VG+. Blev helt shockade då vi fick igen det. Hade aldrig räknat med VG+ utan kanske bara G+. Men jag är jättestolt!! =)
Imorgon har vi också spanskaglosor. Men dom var inte så svåra. Och tur det, för jag har även ganska mycket annat att plugga till :/

Skoldagen gick ganska så fort och det var kul att träffa alla igen=) Har saknat er :]
Tilloch med bilden gick bra, inget favoritämne precis..

Men nu ska jag äta, Ha det bäst! /T

Måndag.

Min förkylning bler då inte bättre, då jag vaknade vid 7 imorse så hade jag blivit jättetät i näsan :S Så nu kan jag typ inte andas,. Mamma tog fram nässprayen så nu svider det som satan i min näsa.
I natta har jag också fått ett till loppbett, det kliar som satan och sitter på insidan av knästkolen, precis som det andra men dom sitter på olika ben, asjobbigt.

Iaf så har jag bestämmt mej för att ta med mig badkläder, men då kunde jag inte bestämma mej för vilken jag ska ha på mej, så jag tog med mig 2, en gul som jag hade på valborgs och en grön och vitranig som jag inte har haft på ett tag,. får se vilken som är mer smickrande för min kropp, (som inte är så snygg). Måste verkligen börja trimma den inför sommaren men det kan jag ju inte göra  nu när jag är så här förkyld...
Jag längtar verkligen tills jag kan börja fara ut och springa igen,. Vi har typ kondistest nästa måndag. Längtar inte. Det är så att jag orkar springa men mina ben orkar inte. Men nu ska dom tränas i massor,


Men nu måste jag gå. Frida väntar. Ha en bra fortsatt dag!/ T

Engelskan. =

Det här är rent hemskt, att jag kan ha blivit så beroende av bloggandet! :S
Aja, imorgon börjar ju skolan om, det ska bli skönt med dom vanliga rutinerna igen,. Men det har varit otroligt skönt med lov, även om jag har varit sjuk typ hela lovet men,.
Vi blev ju lediga på tisdagen, så vi har varit lediga ons- sön. Det känns som att det har varit längre!
Hoppas verkligen inte att spanska glosorna var tills imorgon, frågade E idag och hon trodde att dom var tills på torsdag så vi får hoppas på det!
Imorgon börjar jag 08.40. Det är ganska skönt för vi börjar ju senare än vad alla andra gör! Najs. Eh, nu MÅSTE jag läsa den här engelska boken som jag har skutit upp hela dagen, får se hur mkt jag orkar läsa. Just ja, imorgon har vi gympa, BAD. Tror inte att jag ska vara med på grund av huvudvärken, vi får vell se hur jag känner mig imorgon på morgon!

Godnatt allihopa och sov gott! /T

Snälla,..

Gå med, och glöm inte att skriva in mitt ID, 88877 !!! =)

http://gratisgen.se/?ref=88877


Vet inte hur man gör en länk för mitt blogg.se är särt.. Det går inte att trycka upp eller nånting :S
Haha, eller så är det bara jag som inte kan :]

/T


=)

Nu börjar det ÅSKA också, jag som älskar åska.

Nu ska jag ta på mej nå myskläder och sätta mej på altanen. =) =)



 VILL HA SOMMAR NU!!!


Ha en fortsatt bra dag alla / T

shiiiiet

Haha, Det som nu skulle bli så fint väder idag.
Har öppe mitt förnster för att lufta, då hör jag et konstigt ljud så jag tittar ut. Till min stora förvåning så regnar det!

Jag tror att jag har spanskaglosor till imorgon, har inte öns börjat plugga :S Inte heller har jag läst nått ur min engelskabok...
Huvudvärken kommer och går, vet inte vad det beror på riktigt, har ju haft mina glasögon alla dagar som huvudvärken har hängt med, Har du nån idee vad det kan vara?
Kanske håller jag bara på att bli förkyld..


Ska se om jag kan hitta kameran idag, annar så får det bli med min cp mobil som inte alls tar några bra bilder, menmen.. Måste hinna dusha också.

Ha en fortsatt bra dag alla! PussPuss/ T

Grrrrrr...

Har nyss vaknat, och det första jag kände var HUVUDVÄRK, och ont i halsen i massor,. Känner inte heller för att äta frukost.

Idag är det Bikiniväder (20+) och jag måste ligga inne i min säng.. :(
Gillas INTE!

Aja, nu ska jag snart börja läsa min engelska bok och skriva massa uppgifter till den, tur att boken verkar intressant iaf.


Ha det Puss/ T


=)=)

Nu sitter jag här framför datorn igen,, mår inte så bra idag. Har jätte ont i huvet och när jag sväljer så känns det som att halsen fräts sönder. Mamma tror att jag håller på att få nån influensa, hoppas verkligen inte det. för jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu :S

Sitter och läser i Kenzas blogg, läste om henne i den nyaste Frida-Tidningen. Helt sjukt bra blogg, nån som har nån annan bra blogg som jag kan läsa.? Har blivit helt inne i det här med min och andras bloggar!.

Ser hockey nu, Sverige- Vitryssland, Heja Sverige.
Men jag gissar att det inte kommer att gå så bra för sverige, har inte gjot det tidigare :S
Sverige gjorde just 1-0 vilket gjorde mej väldigt förvånad.! =) 

Ha det bra! /T
 


=)

Här kommer lite bilder från valborgs,! =)






08-05-03

Hallå, jag har inte varit så duktig på att skriva på senaste tiden, menmen..

Valborgs var suuuuper, var hos Ida med maja, julia och helle. = )
Vi lagade mat Tackos.! Åt massa godis och bara hade kul, sen kom också emelie, jossan och madde. Vi börjde basta, ja tror att vi basatde totalt i 3 timmar eller nått, =)
Sen grillade vi korv från ca halv 2 till halv 5 typ =) det var hur mysigt som hellst.!!! =)
Vi somnade vid 6 och vaknade av att julia fick ett sms av ewe klockan 10, då var det bara att stiga upp, då i gick ut kom idas lillasyster amanda, hur söt som hellst! Vi spelade kubb, åt frukost sen kom mamma, =)

Igår var jag i stan, köpte en ring, ett halspand och en stor stickad kofta, =) På kvällen bar jag med julia, maja och helle.. Vi skulle se Flickan i källaren men den var rååkonstig så vi såg nån annan film som var ganska dålig,.. Efter det for jag och julia till mej och vi såg dh, men jag hade jävulskt ont i huvet och i halsen.. :S

Nu är klockan halv 2 och jag har fortfarande lika ont i halsen och i huvudet :S
Har gjort lite engelska, och boken är faktiskt ganska bra,


Vi får se om jag orkar blogga ikväll.. :)
Hejdå♥

RSS 2.0